Hozzávalók:
(tésztához)
25 dkg darált keksz
18 dkg margarin
10 dkg porcukor
1 evőkanál kókuszreszelék
2 kiskanál kakaópor
rum vagy rumaroma
(krémhez)
25 dkg gesztenyemassza
12 dkg margarin
8 dkg porcukor
fél tábla csokoládé
1-2 kiskanál rum
Elkészítés:
A tészta összes hozzávalóját összedolgozzuk. Úgy a jó, ha a cukor elolvadt benne. A gesztenyemasszát villával csomómentesre törjük majd a margarinnal, cukorral és a rummal jól összekeverjük, hogy a cukor is elolvadjon benne. (pár másodpercre akár mikróba is lehet tenni) Egy sütőpapírra a keksz massza felét téglalap lakúvá formáljuk, erre pedig a tölteék felét rákenjük. Ezt óvatosan a sütőpapír segítségével felgöngyöljük. A másik tekercset ugyan így készítjük el. Ha kész vannak, akkor hűtőbe tesszük őket egy órára. Kivéve e hűtőből bevonjuk a tetejüket csokoládéval.