Hozzávalók:
1 csomag háztartási keksz
1,5 csomag vaníliás pudingpor
12,5 dkg margarin
2 db tojás
fél csomag zselatin
7 evőkanál cukor
1 evőkanál liszt
Elkészítés:
A forma (tepsi) alját kirakjuk keksszel, úgy, hogy fedje az egészet. Erre fogjuk majd rákenni a krémet.
Krém: A pudingport, a tojások sárgáját, cukrot, lisztet és a zselatint egy kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd beleöntjük a tejbe és sűrűre főzzük. A forró masszához hozzákeverjük a felvert tojásfehérjét és az apró kockákra vágott margarint. A kész krémet óvatosan a tepsibe tesszük, majd a tetejét ismételte kirakjuk keksszel.
Másnapra a keksz jól lepuhul és az elemek között szépen fel lehet vágni a süteményt.