Hozzávalók:
5 tojás
4 evőkanál cukor, porcukor
2 evőkanál kakaó
1 csomag sütőpor
1 dl étolaj
5 evőkanál liszt
2 csomag tejszínhab
habfixáló
1 tábla csokoládé
banán vagy barack
Elkészítés:
(tészta): Az 5 tojás sárgáját 4 kanál cukorral alaposan kikavarunk. Adunk hozzá 2 evőkanál kakaót, 1 sütőport, 1 dl étolajat és 5 kanál lisztet. Mi után csomómentesre kavartuk, óvatosan hozzáadjuk a tojáshabot. Ezt a masszát tortaformába öntjük és megsütjük. Ha kész kiborítjuk a formából és hűlni hagyjuk. Ez után egy kisebb kanál segítségével kikaparjuk a torta közepét úgy, hogy a torta szélén egy kis perem maradjon (ez tartja majd bent a tölteléket). A kikapart tésztát a kezünkkel szétmorzsoljuk és félretesszük (ez lesz a díszítés a hab tetején).
(töltelék): A kivájt torta aljára kisebb szeletekre vágott banánt, barackot vagy ananászt helyezünk. 2 csomag tejszínhabot, porcukorral és habfixálóval keményre verünk, majd belereszelünk 1 tábla csokoládét. Ezt szép csúcsosan felhalmozzuk a tortára, hogy egy kis halmot kapjunk. Ha kész, akkor a szétmorzsolt tésztát körben rászórjuk a halmunkra, ez jelképezi a földet. 1-2 órára hűtőbe helyezzük és már fogyaszthatjuk is.