Sajtkrém leves

Olvasóink értékelése: 1 / 5

Csillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók:

sajtkrm_leves

 

1 darab közepes hagyma

1-2 darab közepes krumpli

1 darab leveskocka

1 kávéskanál só

1-2 evőkanál margarin

2 darab tömlős sajt

 

Elkészítés:

 

Vágjuk a hagymát apró kockákra, kevés olajon pároljuk meg, majd öntsük fel 1,5 liter vízzel. A nyers krumplit gyaluljuk vékonyra, majd tegyük bele a hagymás vízbe, sózzuk meg és forraljuk fel. Ha már forr a víz, akkor adjunk hozzá 1 leveskockát és főzzük addig, amíg a krumpli meg nem puhul. Egy habverővel keverjük össze a levest, úgy hogy a krumpli apróra törjön. Adjunk hozzá 2 tömlős sajtot és keverjük össze ismét jó alaposan. Forraljuk fel az egészet.

Még forrón pirított zsemlekockával vagy levesgyönggyel tálaljuk.

 

Receptek

Hiredetés

Hirdetés

Belépés

Keresés

GoogleRecept keresés