Csicseriborsó pástétom

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók:

 

1 bögre csicseriborsó

fél bögre szezámmag

2 evőkanál olívaolaj

2 gerezd fokhagyma

2 evőkanál citromlé

1 kávéskanál majoránna

 

Elkészítés:

 

A csicseriborsót egy éjszakára vízbe áztatjuk. Másnap 2 bögre vízben, kevés sóval puhára főzzük. A szezámmagot egy serpenyőbe téve, folyamatosan keverve pirítsuk meg olaj nélkül. A főtt csicseriborsót és a többi hozzávalót krémállagúvá turmixoljuk, ha szükséges, akkor egy kevés olajat vagy vizet adjunk hozzá. Pirítósra kenve fogyasszuk.

 

Receptek

Hiredetés

Hirdetés

Belépés

Keresés

GoogleRecept keresés