Gombás-tojásos melegszendvics

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók:

 

2 doboz gombakonzerv

egy közepes hagyma ¼-e

1 db nyers tojás

4 db főtt tojás

néhány evőkanál tejföl

2 teáskanál mustár

reszelt sajt

só, bors, olaj

 

Elkészítés:

 

A hagymát finomra vágom, majd kevés olajon egy serpenyőben megpárolom. Ha már üveges, akkor ráöntöm a gombakonzerveket levükkel együtt, és addig sütöm, amíg teljesen elfő a leve. Ez után hozzákeverem az összetört főtt tojásokat, a mustárt, fűszereket, és annyi tejfölt, hogy még krémes legyen a massza (ügyeljünk arra, hogy le legyen túl híg). Hozzáadjuk a nyers tojást, és a reszelt sajtot (a sajt akár el is hagyható). Megkenek pár szelet kenyeret a krémmel (én jó vastagon szeretem rajta) és beteszem az előmelegített sütőbe. Addig sütjük, amíg a krém teteje kicsit megszínesedik és a kenyér is megpirul.

 

Receptek

Hiredetés

Hirdetés

Belépés

Keresés

GoogleRecept keresés