Tepertőkrém

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók:

 

30 dkg sertés tepertő

2 db nagyobb vöröshagyma

2 db főtt tojás

2 gerezd fokhagyma

1 evőkanál édes fűszerpaprika

1 kiskanál őrölt fekete bors

1 evőkanál mustár

1 kiskanál őrölt köménymag

só ízlés szerint

 

Elkészítés:

 

A keményre főzött tojásokat, az apróra vágott vöröshagymával, fokhagymával és tepertővel együtt finomra daráljuk. A masszához hozzáadjuk a fűszerpaprikát, az őrölt fekete borsot, köménymagot, mustárt és ízlés szerint megsózzuk, majd alaposan összekeverjük. Hűtőbe tesszük pár órára, hogy összeérjenek az ízek.

Kenyérre/pirítós kenyérre kenve kiváló reggeli, vacsora.

 

Receptek

Hiredetés

Hirdetés

Belépés

Keresés

GoogleRecept keresés