Tojáskrém (bazsalikomos)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók:

 

6 db tojás

1 nagyobb fej vöröshagyma

8 dkg margarin

2 teáskanál mustár

Petrezselyem levél

Bazsalikom

Só, bors

 

Elkészítés:

 

Főzzük meg a tojásokat keményre, majd reszeljük le őket vagy vágjuk apró darabokra. Ezt alaposan dolgozzuk össze az apróra vágott vöröshagymával, margarinnal, mustárral és fűszerezzük fel ízlés szerint petrezselyemmel, bazsalikommal, sóval és borssal. Ha alaposan elkevertük a hozzávalókat, akkor hagyjuk pihenni krémünket egy órácskát, hogy összeérjenek az ízek.

Pirítóssal vagy sima kenyérrel fogyasztva is kiváló.

 

Receptek

Hiredetés

Hirdetés

Belépés

Keresés

GoogleRecept keresés