Ördög pörkölt

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Hozzávalók:

1 dl étolaj

3 nagy fej vöröshagyma

60 dkg sertéscomb

3 gerezd fokhagyma

3 dl ketchup

1 evőkanál mustár

2 kávéskanál pirospaprika

20 dkg zöldbab

10 dkg zöldborsó

só, bors, ételízesítő

erős paprika

 

Elkészítés:

Forró olajon megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk az ujjnyi csíkokra vágott sertéshúst, valamint ízlés szerint sót, borsot, ételízesítőt, fokhagymát, pirospaprikát, mustárt és erős paprikát. Összekeverjük, és 30 percig főni hagyjuk. Amikor a hús már majdnem megfőtt, hozzáadjuk a zöldborsót, zöldbabot és a ketchupot, így főzzük még nagyjából 15-20 percig. Vigyázzunk, hogy ne ragadjon le.

Tálaláskor főtt rizst szolgálunk fel hozzá.

Receptek

Hiredetés

Hirdetés

Belépés

Keresés

GoogleRecept keresés